Форум міста Тячів
Ви бажаєте відреагувати на цей пост? Створіть акаунт всього за кілька кліків або увійдіть на форум.
Форум міста Тячів

Вільне спілкування на різні теми

ФорумФорум  PortalPortal  ГалереяГалерея  ПошукПошук  Останні зображенняОстанні зображення  ЗареєструватисьЗареєструватись  ВхідВхід  

Потрібна порада щодо змішувача

Перейти донизу 
4 користувачів
АвторПовідомлення
Ирина Тук
Приписаний
Приписаний
Ирина Тук

Кількість повідомлень : 101
Дата реєстрації : 20.07.2020

Потрібна порада щодо змішувача Empty
ПовідомленняТема: Потрібна порада щодо змішувача   Потрібна порада щодо змішувача I_icon_minitimeПт Вер 13, 2024 10:43 pm

Які види змішувачів існують і який краще вибрати? Хто може мені допомогти в цьому питанні?
Повернутися до початку Перейти донизу
Крижанка
Приписаний
Приписаний
Крижанка

Кількість повідомлень : 165
Дата реєстрації : 07.09.2019
Вік : 37

ПовідомленняТема: Re: Потрібна порада щодо змішувача   Потрібна порада щодо змішувача I_icon_minitimeПт Вер 13, 2024 10:45 pm

Я саме розбиралася недавно в цьому питанні і можу підсказати вам. Змішувачі бувають одноважільні, двоважільні і термостатичні. Одноважільні зручні у використанні і мають сучасний вигляд, двоважільні класичні, а термостатичні дозволяють точно регулювати температуру води. Вибір залежить від ваших уподобань і функціональних потреб. Шукати ці змішувачі раджу на сайті виробника https://artesan.ua Тут є багато моделей для вас.

Потрібна порада щодо змішувача 6ff601fcfc31c7cb872201e840aac2c1
ДолькаЛайма
Приписаний
Приписаний
ДолькаЛайма

Кількість повідомлень : 146
Дата реєстрації : 13.10.2019
Вік : 37

ПовідомленняТема: Re: Потрібна порада щодо змішувача   Потрібна порада щодо змішувача I_icon_minitimeСб Жовт 12, 2024 3:42 pm

Думаю замінити сантехніку в квартирі, але не знаю, на що звертати увагу та де все необхідне шукати. Що порадите?
Лида Ду
Приписаний
Приписаний
Лида Ду

Кількість повідомлень : 119
Дата реєстрації : 20.07.2020

ПовідомленняТема: Re: Потрібна порада щодо змішувача   Потрібна порада щодо змішувача I_icon_minitimeСб Жовт 12, 2024 3:45 pm

Можете глянути фірмову сантехніку в магазині "Дім інтер'єру" клікай Я там купувала ці товари та дуже задоволена. Асортимент великий, можна знайти все, що потрібно для ванної кімнати: від змішувачів до душових кабін. Сподобалося, що консультанти дуже уважні й професійні, допомогли підібрати необхідні речі, пояснили переваги різних моделей. Ціни теж приємно здивували — є як бюджетні варіанти, так і преміум-класу. Я планую ще раз звернутися до них, коли робитиму ремонт на кухні.
Спонсорований контент

ПовідомленняТема: Re: Потрібна порада щодо змішувача   Потрібна порада щодо змішувача I_icon_minitime

Потрібна порада щодо змішувача
Повернутися до початку 
Сторінка 1 з 1
 Схожі теми
-
» Будівництво чи купівля будинку — що краще і дешевше?
» Поради щодо зняття неврологічних симптомів
» Порада
» Порада
» Потрібна охорона

Права доступу до цього форумуВи не можете відповідати на теми у цьому форумі
Форум міста Тячів :: Флейм :: Общалка-
Перейти до: