в принципі, неважливо яку професію ти собі обрав - головне щоб вона тобі подобалася. якщо людині все одно де проводити час - на роботі чи вдома - значить це те що треба ;)
Vanobest Moderator
Кількість повідомлень : 213 Дата реєстрації : 10.02.2008 Вік : 42 Місцезнаходження : Тячів
В нашей стране скоро все професии станут ненужными. Вот работаю,работаю, а зараплату не дают. Зачем на шару работать???
HermiT Тутешній
Кількість повідомлень : 47 Дата реєстрації : 04.11.2008
Тема: Re: Яка професія ліпше? Вт Лист 18, 2008 12:15 am
Мені цікаво, кому подобається вбивати 8-9 годин всього життя щодня на виконання одноманітної роботи?... мені наприклад недуже таке подобається.... і це все створено за для однієї мети -- позбавти нас можливості думати над життям і над всім шо цього стосується... зараз все звелося до одного шаблону
elza Приписаний
Кількість повідомлень : 122 Дата реєстрації : 03.11.2008 Вік : 30
і це все створено за для однієї мети -- позбавти нас можливості думати над життям і над всім шо цього стосується... зараз все звелося до одного шаблону
Ти не треш випадком?
Взагалі я тобі HermiT дивуюсь і захоплююсь одночасно!!! Ти прям революціонер якийсь! Ти точно знаєш що тобі не подобається, і не робиш цього. Я дуже захоплююсь людьми такого характеру, можливо тому що теж до таих відношуся. Можеш записувати мене до свого фан-клубу
HermiT Тутешній
Кількість повідомлень : 47 Дата реєстрації : 04.11.2008
В последнее время много думаю о профессии флориста. Сейчас это становится очень популярным. Я люблю цветы, а они меня Даже курсы нашла http://www.fitodesign.com.ua/wedding_flor.html Вот только думаю достаточно ли 12 занятий что бы освоить курс.
AlexJJ
Кількість повідомлень : 2 Дата реєстрації : 06.09.2010
Можно освоить, но при этом желательно еще дополнительную литературу почитать. А занятие это прекрасное, так что желаю вам удачи
Alize
Кількість повідомлень : 3 Дата реєстрації : 01.06.2010
Тема: Re: Яка професія ліпше? Вт Вер 07, 2010 9:31 am
Цитата :
Можно освоить
Спасибо за поддержку, но любопытно, а на чем основано Ваше убеждение, Вы сами флорист, или знакомы с такой программой преподавания?
AlexJJ
Кількість повідомлень : 2 Дата реєстрації : 06.09.2010
Тема: Re: Яка професія ліпше? Пт Вер 10, 2010 10:19 am
Знаком с такой системой обучения. Притом, почитайте подробней, там каждое занятие длится три часа, думаю этого достаточно. Ну и конечно если дома тренироваться, практиковаться, оттачивать мастерство, закреплять материал, то будет вообще отлично.
да, я тоже знаю, что там, на этих курсах в Такка Шантрье, оказывается очень гибкая система оплаты и посещения. то есть можно ходить по выходным, по вечерам, по определённым дням... то есть под каждого человека составляется чуть ли не индивидуальный график, и оплачивать курсы можно, как вам удобно )