Я тоже ходила на курсы свадебной флористики от дизайн-студии Такка Шантрье. Мне очень понравились эти курсы. Я еще узнала, что там есть и курсы обычной флористики, то думаю еще и эти закончить, уж очень я люблю цветы). Если кто-то хочет тоже познать тайны флористики, оставляю номер телефона этих курсов: +38 (067) 502-35-62
sunnysue Гість
Тема: Курсы Пн Серп 01, 2011 9:17 am
Я в вотсорге от , обучение-сплошное удовольствие, а главное, что я научилась делать такие прекрасные букеты!
Sunny Гість
Тема: советую курсы флористики Пн Серп 01, 2011 9:21 am
Мне тоже очень нравятся курсы флористики Такка Шантрье! Действительно, индивидуальный подход к каждому и профессионализм -я довольна!! Научилась на них делать обалденные букеты, теперь принимаю заказы :)
Клавдия-Клодюша Тутешній
Кількість повідомлень : 18 Дата реєстрації : 27.11.2014
Тема: Краще працювати на себе!!! Чт Лист 27, 2014 3:43 pm
32 642 приватних підприємця вже займаються розвитком свого бізнесу, в той час, коли газета «Все про бухгалтерський облік» вирішує їхні запитання. Більш детальніше на нашому сайті три дабла вобу ком юа
Войцех Турист
Кількість повідомлень : 11 Дата реєстрації : 28.11.2014
Влаштувався працювати юристом на державне підприємство. Необхідно швидко розібратися з питанням державних закупівель! Знайомий порадив газету «Все про бухгалтерський облік» так як там купа матеріалу на цю тему. Хтось може підказати з цього приводу?
Mammy
Кількість повідомлень : 1 Дата реєстрації : 01.12.2014
Оформлюючи передплату на газету «Все про бухгалтерський облік», Ви додатково безкоштовно одержуєте: підтримку лідера ринку, оскільки в якості газети вже переконалися більше 1 мільйона бухгалтерів по всій Україні. Максимум комфорту під час вивчення матеріалів, адже найкращі фахівці Європи розробили для Вас якісний дизайн та оформлення газети «Все про бухгалтерський облік». Заходьте на сайт, дізнавайтеся більше інформації — www.vobu.com.ua
u4et Турист
Кількість повідомлень : 12 Дата реєстрації : 27.11.2014
Вже більше 20 років газета «Все про бухгалтерський облік» допомагає підприємцям та юрособам усіх форм власності вести й розвивати бізнес, правильно організовувати облік діяльності, захищати свої права перед контролюючими органами тощо. І це лише краплина в морі актуальної практичної інформації, яку можна знайти на сторінках нашого видання. До того ж наші передплатники мають змогу безкоштовно отримувати консультації, користуватися електронними додатками із шаблонами та зразками документів та багато іншого. Подробиці на нашому сайті www.vobu.com.ua
Сонечко2014 Турист
Кількість повідомлень : 5 Дата реєстрації : 08.12.2014
Люблю свободное время проводить с пользой, поэтому стараюсь найти интересное занятие для себя. ;) Увлекаюсь всем по-немногу - спортом (хожу на аэробику), нравится читать книги по психологии, еще зимними вечерами увлекаюсь бисероплетением. А с недавних пор заинтересовалась флористикой - очень нравятся разные цветочные композиции, еще если и красиво оформлены - то вообще cool Поэтому записалась на курсы флористики от Такка Шантрье - хочу научится делать красоту сама - чтобы можно было радовать близких!
Anuka Тутешній
Кількість повідомлень : 36 Дата реєстрації : 10.11.2015
Не можно сказать, какая профессия лучше, а какая хуже, каждый занимается тем, что больше всего ему по душе. Лично я могу посоветовать пройти курсы парикмахера здесь https://hairdesign.com.ua/academy/ эта профессия некогда не перестанет пользоваться спросом и всегда будет актуально. Хорошие преподаватели помогут вам быстро освоить все тонкости и навыки, все настолько интересно и поучительно, мне безумно понравилось.
Daria Тутешній
Кількість повідомлень : 19 Дата реєстрації : 08.01.2023
Для відновлення України після війни країні потрібні фахівці різних технічних спеціальностей. Студенти очних відділень - майбутнє України, і будуть відігравати важливу роль у повоєнній відбудові, тому Фонд О.М.Борщ надає матеріальну допомогу та підтримку кращим студентам. Фонд виділяє щомісячні стипендії в розмірі 8000 гривень, і кожен може подати заяву https://www.omborsch.org/zayavka-na-otrymannya-stypendiyi/ на їх отримання.
DiamovaAnna Приписаний
Кількість повідомлень : 176 Дата реєстрації : 04.11.2020
Курс обучения макияжа вот здесь kodi-professional.ua можно подобрать. Курс подходит для детей и их мам, так что кому интересно советую посмотреть на такие курсы обучения.
Nala Приписаний
Кількість повідомлень : 143 Дата реєстрації : 02.08.2022