Я ось так готую салат з червоного буряка - https://pani.best/smachnyj-ta-korysnyj-salat-z-varenoho-buriaka-zelenoho-horoshku-syru-i-iaiets/ , іноді можу додавати зелений консервований горошок. А ось ще один рецепт салату з червоного буряка:
Інгредієнти:
• Буряк - 350 г
• Цибуля ріпчаста червона - 100 г
• Кукурудза консервована - 300 г
• Часник - 1 зубчик
• Зелень свіжа (петрушка, кріп) - за смаком
• Олія - 30 мл
• Сіль за смаком
Буряк відварюю до готовності (40-50 хвилин після закипання) і даю охолонути. Цибулю очищую і нарізаю півкільцями. Часник очищаю і дрібно рубаю. Вистиглий буряк очищаю і нарізаю кубиками. Зелень дрібно нарізаю.
Буряк, цибулю, часник і зелень з'єдную в мисці. Додаю консервовану кукурудзу, попередньо зливши з банки рідину. Заправляю салат олією і солю за смаком. Перемішую. Салат з червоного буряка з кукурудзою і цибулею готовий. Смачного!