Кількість повідомлень : 115 Дата реєстрації : 24.09.2018 Вік : 33
Тема: Инвестиции в недвижимость Вт Серп 06, 2019 5:14 pm
Давно мечтаю о собственной квартире. Спустя столько лет, появилась такая возможность. Знакомые советуют не спешить и взять квартиру в новострое, мол так выгоднее. Может вы посоветуете хороший вариант в Киеве?
Seymur Приписаний
Кількість повідомлень : 179 Дата реєстрації : 11.09.2018 Вік : 42
Давно мечтаю о собственной квартире. Спустя столько лет, появилась такая возможность. Знакомые советуют не спешить и взять квартиру в новострое, мол так выгоднее. Может вы посоветуете хороший вариант в Киеве?
Сто відсотків краще. Купуючи квартиру у забудовника ще на стадії котловану ви заощадите значну суму грошей. Хочу вам порекомендувати житловий комплекс Washington Concept House це новий клубний будинок в історичному центрі Києва від компанії SAGA Development.
Volna Приписаний
Кількість повідомлень : 115 Дата реєстрації : 24.09.2018 Вік : 33
Для этого отлично подойдет https://stulov.group/business/ коммерческая недвижимость , которую можно найти обратившись в агентство Stulov . Это лучшее агентство недвижимости в городе, работают уже много лет и знают все тонкости оформления документов. Так что можно не переживать, и обращаться к ним в любой момент.
Alicha Приписаний
Кількість повідомлень : 174 Дата реєстрації : 06.12.2019
Да иметь свою квартиру это прекрасно. Но я сейчас как кто склоняюсь больше ее покупать не у нас в Украине, а например заграницей. Это ведь всегда лучше как по мне. И я вам предлагаю вот вложить свои инвестиции в северный Кипр Там можно жилье взять как в новострое, так и в более ранних постройках. Но оно все прекрасно и в случае чего будет всегда цениться.
Duramar Приписаний
Кількість повідомлень : 218 Дата реєстрації : 11.01.2022
Враховуючи значний досвід команди Asgard, вирішив звернутися до цієї компанії. Їх експертність і пріоритет на концептуальні проекти переконали мене в правильності вибору. Всі локації, які вони пропонували, були дуже перспективні. Компанія ставила акцент на надійності та прозорості своїх операцій, що створювало додаткову довіру. По факту інвестиції в комерційну нерухомість принесли великий прибуток, і я відчув усю практичність співпраці з ними. Тепер я з впевненістю можу рекомендувати Asgard усім, хто шукає вигідні вкладення в комерційну нерухомість.
Lilu Приписаний
Кількість повідомлень : 356 Дата реєстрації : 25.09.2019
Тема: Re: Инвестиции в недвижимость Нд Вер 29, 2024 12:52 am
ЖК Обухівський ключ https://dom.ria.com/uk/novostroyka-zhk-obukhivskyi-kliuch-4371/ може стати чудовим варіантом для покупки, особливо якщо ви шукаєте комфортне житло в передмісті Києва. Цей комплекс економ-класу, забезпечує затишок і доступність, зокрема, лише 20 хвилин до Великої Окружної дороги. Серед переваг - закрита територія з відеоспостереженням, дитячі та спортивні майданчики, а також можливість індивідуального опалення. Також варто звернути увагу на розвинену інфраструктуру: поряд є паркова зона, дитячий садок, супермаркет та інші необхідні об'єкти. Це ідеальний вибір для тих, хто цінує комфорт і природу поруч!